Kwaliteit en 24/7 service

Wij zijn een groothandel in las- en snijapparatuur van vooraanstaande merken. U kunt niet alleen bij ons terecht voor verkoop maar ook voor reparatie, onderhoud en verhuur. Met ruim vijftig jaar ervaring garanderen wij kwaliteit en persoonlijke service, ook buiten kantoortijden. Zo is onze technische dienst 24/7 bereikbaar zodat we storingen of onverwachte problemen snel kunnen oplossen. Bovendien kunnen wij direct en snel leveren door onze ruime voorraad. Niet voor niets werken wij met en voor allerlei gerenommeerde bedrijven in verschillende branches waaronder de olie, gas en superjachtbouw. Ook particulieren mogen wij tot onze klanten rekenen. Kortom Van der Ham & Giessen is uw partner op het gebied van las- en snijapparatuur.


Werkzaam sinds 1972

Gemotiveerd team van medewerkers

VCA gediplomeerd personeel


Wij zijn

Van der Ham & Giessen BV

Van der Ham & Giessen BV is sinds 1972 actief en verkoopt een uitgebreid assortiment las- en snijapparatuur direct uit voorraad. Achter onze webwinkel, telefonische verkoop en via email staat een gemotiveerd team van medewerkers voor u klaar met een passend advies. Van der Ham & Giessen BV is sinds 1972 actief en verkoopt een uitgebreid assortiment las- en snijapparatuur direct uit voorraad. Achter onze webwinkel, telefonische verkoop en via email staat een

Diensten

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Verkoop

Apparatuur van hoogwaardige kwaliteit.
Van der Ham & Giessen werkt samen met toonaangevende leveranciers. Alle apparatuur voldoet aan de gestelde veiligheidseisen en keurmerken.

Verhuur

Liever huren? Soms is koop niet de beste optie, bijvoorbeeld als u een spoedklus heeft. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om al onze producten voor een bepaalde periode te huren. Wilt u na afloop het gehuurde materiaal kopen? Dit is geen enkel probleem, wij zorgen voor een passende offerte.

Onderhoud

Wij lossen het op. Voor al het onderhoud en wettelijke keuringen staan we voor u klaar. Dit kan plaatsvinden bij ons op de vestiging, maar ook op uw locatie. En is er probleem buiten kantoortijden? Ons service team is 24/7 bereikbaar. Wij lossen het probleem zo snel mogelijk op.

Kennis en ervaring

Gediplomeerd en VCA gecertificeerd

Wij leveren niet alleen apparatuur van hoogstaande kwaliteit, ons team beschikt eveneens over enorme kennis en kunde. Met ruim vijftig jaar ervaring zijn wij op de hoogte van de huidige technieken en ontwikkelingen, maar ook over procedé en producten die vroeger gebruikt werden. Dit maakt ons uniek. Uiteraard zijn al onze medewerkers gediplomeerd en VCA gecertificeerd.

vca
nen

Official dealer

Altijd het beste

Van der Ham & Giessen is officiële dealer van gerenommeerde merken die wereldwijd de marktleiding voeren zoals Yildiz Hilo en Lincoln. Hierdoor garanderen wij de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien hebben wij onze merken ruim op voorraad waardoor we snel kunnen leveren.

Pantserbrander

De pantserbrander van Van der Ham & Giessen snijdt hier een walsrol van 1.70 meter dik!

× Hoe kunnen wij je helpen?